Fryst lingoncheesecake

Fryst lingoncheesecake

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(100 st)

En glassig cheesecake med sötsyrlig lingonkaraktär och frasigt täcke.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Dela äggen. Vispa ihop äggulor, florsocker, vaniljsocker, lingonsylt och kvarg. Vispa grädden och blanda med lingonsmeten. Vispa vitorna i en ren bunke och vänd ner i smeten. Häll smeten i en vid, rund form. Krossa kexen och smula dem över smeten. Frys i 4–5 tim. Låt cheesecaken stå i kyl ca 1 tim innan servering. Garnera med lingon.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 335 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem