Fryst crème fraiche-tårta

Fryst crème fraiche-tårta

Betyg

(159 st)

Crème fraiche-tårta - en godare efterrätt kan du nog inte bjuda på, alla älskar den! Servera gärna crème fraiche-tårtan med färska eller tinade frysta bär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Dela äggen i gulor och vitor. Vispa vitorna till ett fast skum. Vispa grädden. Rör ihop äggulor med socker, vaniljsocker, citron och crème fraiche. Vänd ner vispgrädde och äggvitor. Krossa eller mixa kexen. Fördela hälften av kexen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll blandningen i formen och strö över resten av kexen. Täck formen och låt den stå i frys minst 4 tim. Låt stå i kyl ca 30 min innan servering.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 220 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem