Fryst crème fraiche-tårta

Fryst crème fraiche-tårta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(192 st)

Crème fraiche-tårta - en godare efterrätt kan du nog inte bjuda på, alla älskar den! Servera gärna crème fraiche-tårtan med färska eller tinade frysta bär.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Dela äggen i gulor och vitor. Vispa vitorna till ett fast skum. Vispa grädden. Rör ihop äggulor med socker, vaniljsocker, citron och crème fraiche. Vänd ner vispgrädde och äggvitor. Krossa eller mixa kexen. Fördela hälften av kexen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll blandningen i formen och strö över resten av kexen. Täck formen och låt den stå i frys minst 4 tim. Låt stå i kyl ca 30 min innan servering.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 220 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag