Frukt- och nötkaka med kanelfrosting
2 tim 10 min
•
Arbetstid: 40 min
Frysbar
•

Mjuk kaka med torkad frukt och kanel. Den blötlagda frukten gör kakan extra smakrik och fuktig.
Ingredienser
Hasselnötter
|
2 dl |
---|---|
Torkad frukt, tex aprikoser, äpplen och plommon
|
150 g |
Konjak
|
1 dl |
100 g | |
Strösocker
|
1½ dl |
Ägg
|
3 |
Vetemjöl
|
3 dl |
Bakpulver
|
1½ tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Malen kanel
|
1½ msk |
1 dl |
Frosting:
150 g | |
Malen kanel
|
1 tsk |
2 msk | |
Florsocker
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
4422 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 46,8 g |
Protein: | 6,2 % | 67,7 g |
Fett: | 51,9 % | 259,6 g |
Kolhydrater: | 36,7 % | 399,1 g |

