Frozen cheesecake med mango och passionsfrukt

Frozen cheesecake med mango och passionsfrukt

Betyg

(12 st)

60+ min

Denna somriga cheesecake är lätt att förbereda och kan göras i vilken form som helst. Bra dessert att göra för många!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 port

Mangokräm:

Botten:

Gör så här:

Gör så här:

Separera äggulor från äggvitor. Vispa äggvitorna luftigt och tillsätt succesivt hälften av sockret, vispa till en fast maräng. Mixa mango tillsammans med ingefära till en puré. Blanda mangopurén med färskost, äggulor och resten av sockret. Mixa slätt. Vispa grädden lätt. Vänd ner marängsmeten i mangokrämen. Tillsätt grädden och smaka av med citronsaft. Bryn smöret och mixa med kexen och rårörsockret. Gröp ur passionsfrukterna. Varva mangokräm, passionsfrukt och kaksmulorna i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Frys i minst 4 tim. Ta ut ca 20 min innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem