Fromage med hallonsås

Fromage med hallonsås

Betyg

(9 st)

Hallonsåsen har fått spännande smak av mynta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Hallonsås:

  • 2 dl hallon
  • 1 kvist färsk mynta
  • 2 msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Blanda kvarg, mini fraiche och valnötter. Ta upp gelatinet ur vattnet. Låt det smälta tillsammans med citronsaften på svag värme i en kastrull. Låt svalna något och rör sedan ner det i kvargblandningen. Häll upp i 4 små, vattensköljda glas eller portionsformar. Låt stelna i kylen ca 4 tim. Mixa ingredienserna till såsen. Doppa formarna hastigt i varmt vatten och stjälp upp på assietter. Servera fromagen med såsen.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem