Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Fransk vitlöksfisk
Fransk vitlöksfisk
35 min
Huvudrätt
•
Kommentarer
Perfekt för dig som enkelt vill skapa franska smaker och dofter hemma!
Andra liknande recept
45 min
Torskrygg i ugn
(134)
5 min
Remouladsås
(117)
30 min
Lax i ugn med spenat och citronsås
(252)
Budget
15 min
Laxpasta med lime
(1486)
Budget
10 min
Citronsås
(43)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över vinet.
Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, persilja, salt och vitlök. Bred det över fisken.
Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
Klart!
Tips:
Torrt vitt vin kan bytas ut mot 1 msk citronjuice och vatten.
Näringsvärden, per portion inklusive spenat och potatis
Energi:
430 kcal
Protein:
33 g
Kolhydrater:
36 g
Fett:
15 g
Ingredienser
Gösfilé eller sejfilé
500 g
Torrt vitt vin
1 dl
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
4 msk
Ströbröd
½ dl
Hackad färsk persilja
½ dl
Salt
½ tsk
Pressade vitlöksklyftor
2
Andra liknande recept
45 min
Torskrygg i ugn
(134)
5 min
Remouladsås
(117)
30 min
Lax i ugn med spenat och citronsås
(252)
Budget
15 min
Laxpasta med lime
(1486)
Budget
10 min
Citronsås
(43)
Budget
10 min
Senapssås
(16)
45 min
Klassisk fiskgratäng
(18)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(549)
Budget
20 min
Fisksoppa
(603)
Budget
40 min
Panerad torsk
(12)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum