Fransk vitlöksfisk

Fransk vitlöksfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(174 st)

Perfekt för dig som enkelt vill skapa franska smaker och dofter hemma!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över vinet. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, persilja, salt och vitlök. Bred det över fisken. Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.

Tips:

Torrt vitt vin kan bytas ut mot 1 msk citronjuice och vatten.

Näringsvärden, per portion inklusive spenat och potatis

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag