Focaccia med rosmarin
2 tim
Brunch
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Frysbar
•

Nygräddad focaccia med smulad ost och hackad rosmarin sätter fantastisk medelhavsprägel på hela måltiden. Njut brödet som det är eller med en klick smör.
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Vatten, 37º
|
3½ dl |
Strösocker
|
1 msk |
Grovt salt
|
¾ msk |
Vetemjöl
|
9½ dl |
100 g | |
Grovhackad färsk rosmarin
|
1½ msk |
Olivolja
|
1 msk |
Färsk rosmarin
|
20 kvistar |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
2432 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 24,6 g |
Protein: | 12 % | 72 g |
Fett: | 16,1 % | 44,4 g |
Kolhydrater: | 71,9 % | 430 g |

