Focaccia med rosmarin
2 tim
•
Arbetstid: 30 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Frysbar
•
Nygräddad focaccia med smulad ost och hackad rosmarin sätter fantastisk medelhavsprägel på hela måltiden. Njut brödet som det är eller med en klick smör.
Ingredienser
|
Jäst
|
25 g |
|---|---|
|
Vatten, 37º
|
3½ dl |
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Grovt salt
|
¾ msk |
|
Vetemjöl
|
9½ dl |
| 100 g | |
|
Grovhackad färsk rosmarin
|
1½ msk |
|
Olivolja
|
1 msk |
|
Färsk rosmarin
|
20 kvistar |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
2432 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 24,6 g |
| Protein: | 12 % | 72 g |
| Fett: | 16,1 % | 44,4 g |
| Kolhydrater: | 71,9 % | 430 g |