Focaccia med polenta, oliver och ost
2 tim
Tillbehör
Frysbar
•
Nygräddad focaccia är bästa bjud-brödet där du kan variera toppingen som du vill. Skär snygga rutor, tunna skivor eller låt gästerna bryta som de vill!
Ingredienser
|
Jäst
|
25 g |
|---|---|
|
Vatten
|
3½ dl |
|
Salt
|
1½ tsk |
|
Olivolja
|
1 dl |
|
Polenta
|
2½ dl |
|
Vetemjöl
|
5½ dl |
| 75 g | |
|
Kärnfria oliver
|
1 dl |
|
Färsk rosmarin
|
½ kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
2885 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 28,8 g |
| Protein: | 8,8 % | 62,5 g |
| Fett: | 37,6 % | 122,7 g |
| Kolhydrater: | 53,6 % | 380,4 g |