Focaccia med ost och sparris
1 tim 30 min
Buffé
Frysbar
•
&format=webp)
Klassiskt italienskt bröd som är lätt att baka till många. Här en vårig variant med sparris och krämig ost. Absolut godast när den fortfarande är lite varm.
Ingredienser
Olivolja
|
2 msk |
---|---|
Vetemjöl special
|
9 dl |
Salt
|
2 tsk |
Jäst
|
25 g |
Vatten
|
4 dl |
Färsk grön sparris
|
½ knippe |
150 g | |
Kalamataoliver
|
1 dl |
Färsk rosmarin
|
2 kvistar |
Olivolja
|
2 msk |
Pensling:
Vatten
|
|
---|---|
Havssalt
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per bröd
Energi:
3095 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 93 g |
Kolhydrater: | 374 g |
Fett: | 135 g |

