Fläskytterfilé med savoykål

Fläskytterfilé med savoykål

Betyg

(1 st)

Enkel och god middagspanna med fläskytterfilé, savoykål och en sås med härlig smak av lingon och timjan. Snabbt och gott till vardags!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i skivor. Strimla kålen. Skala och skär moroten i stavar. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner savoykål och morot och låt det fräsa med några min. Tillsätt grädden, sylten, timjan, fond och majsstärkelse, rör om och låt koka ca 2 min. Serveringsförslag: Kokt potatis eller ris

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem