Fläskytterfilé med savoykål

Fläskytterfilé med savoykål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(22 st)

Enkel och god middagsrätt med fläskytterfilé, savoykål och en sås med härlig smak av lingon och timjan. Snabbt och gott till vardags!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skär köttet i skivor. Skala moroten. Strimla morot och kål. Salta, peppra och byn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna.
  2. Rör ner kål och morot och låt det fräsa med några min.
  3. Tillsätt grädde, sylt, timjan och fond. Rör ner majsstärkelsen utrörd i lite vatten. Rör om och låt koka ca 2 min. Servera med t ex rostad småpotatis.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag