Fläskytterfilé med savoykål

Fläskytterfilé med savoykål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Enkel och god middagspanna med fläskytterfilé, savoykål och en sås med härlig smak av lingon och timjan. Snabbt och gott till vardags!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i skivor. Strimla kålen. Skala och skär moroten i stavar. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner savoykål och morot och låt det fräsa med några min. Tillsätt grädden, sylten, timjan, fond och majsstärkelse, rör om och låt koka ca 2 min. Serveringsförslag: Kokt potatis eller ris

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem