Fläskytterfilé i pepparsås

Fläskytterfilé i pepparsås

Betyg

(331 st)

Enkel gryta med fläskytterfilé som blir krämigt god med crème fraiche. Grönpeppar, cornichons och syltlök skapar en extra smakdimension.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g fläskytterfilé
  • 1 röd paprika
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • ½ tsk stött grönpeppar
  • 1 dl cornichons
  • 1 dl syltlök

Gör så här:

Gör så här:

Skär fläskytterfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta. Tillsätt paprika och låt den fräsa med. Rör i crème fraiche, peppar, cornichons och syltlök. Låt koka under lock 2-3 min.

Näringsvärden, per port inkl ris och sallad

  • Energi: 480 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem