Fläskfilé tikka masala

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Fläskfilé tikka masala

Fläskfilé på nytt sätt med indiska smaker. Färdig sås med genuina smaker gör matlagningen enkel med mer tid för gästerna.

Ingredienser

Fläskfilé
500 g
1 msk
Röd paprika
1
Tikka masala sås, ca 450 g
1 burk

Till servering:

Jasminris
3 dl
2 dl
Färsk koriander
½ kruka

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär köttet i bitar och stek i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt såsen och låt koka 4-5 min.
  • Kärna ur och strimla paprikan, tillsätt den mot slutet av koktiden.
  • Servera med ris och yoghurt. Garnera med koriander.
Klart!

Näringsvärden, per portion

Energi:

560 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 35 g
Kolhydrater: 61 g
Fett: 18 g
https://www.arla.se/recept/flaskfile-tikka-masala/