Fläskfilé tikka masala

Fläskfilé tikka masala

20 min Huvudrätt
Fläskfilé på nytt sätt med indiska smaker. Färdig sås med genuina smaker gör matlagningen enkel med mer tid för gästerna.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/flaskfile-tikka-masala/

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär köttet i bitar och stek i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt såsen och låt koka 4-5 min.
  • Kärna ur och strimla paprikan, tillsätt den mot slutet av koktiden.
  • Servera med ris och yoghurt. Garnera med koriander.
Klart!
Energi:

560 kcal

Protein: 35 g
Kolhydrater: 61 g
Fett: 18 g

Ingredienser

Fläskfilé
500 g
1 msk
Röd paprika
1
Tikka masala sås, ca 450 g
1 burk
Till servering:
Jasminris
3 dl
2 dl
Färsk koriander
½ kruka