Fläskfilé tikka masala
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Fläskfilé på nytt sätt med indiska smaker. Färdig sås med genuina smaker gör matlagningen enkel med mer tid för gästerna.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
500 g |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Röd paprika
|
1 |
|
Tikka masala sås, ca 450 g
|
1 burk |
Till servering:
|
Jasminris
|
3 dl |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Färsk koriander
|
½ kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
550 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g |
| Protein: | 25,1 % | 34 g |
| Fett: | 31,9 % | 19,8 g |
| Kolhydrater: | 43 % | 58,2 g |