Fläskfilé på salladsbädd

Fläskfilé på salladsbädd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Ugnsbakad fläskfilé serverad på en fräsch salladsbädd - perfekt bjudmat till festen!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Sallad:

  • 1 kruka romansallad
  • 80 g rucola
  • 4 salladslökar
  • 250 g cocktailtomater
  • 250 g sockerärter

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Bryn köttet i smör-&rapsolja. Lägg det i en ugnssäker form. Salta, peppra och strö över örtkryddor. Stek i mitten av ugnen 20-25 min till 65° innertemperatur. Låt köttet kallna. Blanda crème fraiche med senap, dragon, honung, salt och peppar. Riv salladen, skiva öken, halvera tomater och sockerärter. Blanda grönsakerna på ett fat. Skär köttet i tunna skivor och lägg det på salladen. Ringla över såsen.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 485 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem