Fläskfilé på salladsbädd
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Ugnsbakad fläskfilé serverad på en fräsch salladsbädd - perfekt bjudmat till festen!
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
500 g |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackade färska örter
|
½ dl |
Sås:
| 2 dl | |
|
Skånsk senap
|
1 msk |
|
Torkad dragon
|
2 tsk |
|
Flytande honung
|
½ tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
Sallad:
|
Romansallad
|
1 kruka |
|---|---|
|
Rucola
|
80 g |
|
Salladslökar
|
4 |
|
Cocktailtomater
|
250 g |
|
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
284 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 45,4 % | 31,8 g |
| Fett: | 41,7 % | 13,4 g |
| Kolhydrater: | 12,9 % | 9 g |