Fläskfilé på salladsbädd
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Ugnsbakad fläskfilé serverad på en fräsch salladsbädd - perfekt bjudmat till festen!
Ingredienser
Fläskfilé
|
500 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Hackade färska örter
|
½ dl |
Sås:
2 dl | |
Skånsk senap
|
1 msk |
Torkad dragon
|
2 tsk |
Flytande honung
|
½ tsk |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
½ krm |
Sallad:
Romansallad
|
1 kruka |
---|---|
Rucola
|
80 g |
Salladslökar
|
4 |
Cocktailtomater
|
250 g |
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
284 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 45,4 % | 31,8 g |
Fett: | 41,7 % | 13,4 g |
Kolhydrater: | 12,9 % | 9 g |

