Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter

Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(219 st)

Fläskfilé får mustigt sällskap av svamp, balsamico och rostad vitlök. Tillsammans med rostade rotfrukter blir detta en middag som alla gillar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Bryn kött, svamp och vitlök i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt grädden, balsamicokrämen och majsstärkelsen, rör om och koka ca 2 min. Serveringsförslag: Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché

Näringsvärden, per port inkl serveringsförslag

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem