Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter

Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter

Betyg

(218 st)

Fläskfilé får mustigt sällskap av svamp, balsamico och rostad vitlök. Tillsammans med rostade rotfrukter blir detta en middag som alla gillar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Bryn kött, svamp och vitlök i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt grädden, balsamicokrämen och majsstärkelsen, rör om och koka ca 2 min. Serveringsförslag: Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché

Näringsvärden, per port inkl serveringsförslag

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem