Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Fläskfilé får mustigt sällskap av svamp, balsamico och rostad vitlök. Tillsammans med rostade rotfrukter blir detta en middag som alla gillar.
Ingredienser
Fläskfilé
|
400 g |
---|---|
Blandade rotfrukter t ex potatis, rödbetor och morötter
|
800 g |
Skogschampinjoner
|
300 g |
Riven vitlöksklyfta
|
½ |
2 dl | |
Salt och peppar
|
|
Crema di balsamico
|
½ msk |
Majsstärkelse
|
½ msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl serveringsförslag
Energi:
365 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 27 g |
Kolhydrater: | 26 g |
Fett: | 16 g |

