Fläskfilé med skogschampinjoner och rostade rotfrukter
45 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Fläskfilé får mustigt sällskap av svamp, balsamico och rostad vitlök. Tillsammans med rostade rotfrukter blir detta en middag som alla gillar.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
400 g |
|---|---|
|
Blandade rotfrukter t ex potatis, rödbetor och morötter
|
800 g |
|
Skogschampinjoner
|
300 g |
|
Riven vitlöksklyfta
|
½ |
| 2 dl | |
|
Salt och peppar
|
|
|
Crema di balsamico
|
½ msk |
|
Majsstärkelse
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
273 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,6 g |
| Protein: | 37,6 % | 25,3 g |
| Fett: | 35 % | 10,8 g |
| Kolhydrater: | 27,4 % | 18,4 g |