Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(108 st)

Fläskfilé i ugn med asiatiska smaker, där ingefära, chili och vitlök ger extra god smak. Serveras med potatismos på ett nytt och spännande sätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 125°. Salta och peppra köttet. Bryn det i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg det i en ugnssäker form och strö över vitlökshacket. Stek klart i mitten av ugnen till 70° innertemperatur, ca 30 min. Skala potatis och vitlök och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Krossa dem grovt med en potatisstöt och rör ner crème fraichen. Servera till fläskfilén och en sallad.

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem