Fläskfilé med champinjoner

Fläskfilé med champinjoner

Betyg

(144 st)

Fläskfilé och champinjoner är en härlig smakkombination som får extra skjuts av en snabb bearnaisesås. Servera gärna fläskfilén med pressad potatis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fläskfilé
  • 200 g färska champinjoner
  • ½ gul lök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk torkad dragon
  • ½ dl hackad färsk persilja

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i skivor och svampen i klyftor. Skala och hacka löken. Salta, peppra och bryn köttet i smör i en stekpanna. Ta upp köttet och fräs svamp och lök i pannan. Blanda ner crème fraiche, vinäger och örter och koka upp. Lägg tillbaka köttet och koka under lock ca 5 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem