Fläskfilé med aprikoser

Fläskfilé med aprikoser

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(53 st)

Spännande rätt där torkade aprikoser och mynta kliver fram som smaksättare.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Dela filén i två bitar. Skala och klyfta löken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Krydda med salt, peppar och ingefära. Fräs löken bredvid köttet i pannan. Lägg i aprikoserna. Tillsätt grädde och buljongtärning. Låt allt sjuda under lock ca 10 min. Ta upp köttet och skär det i skivor. Lägg tillbaka i såsen och strö över myntan.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag