Fläskfilé med ädelost
45 min
Huvudrätt
Middag
Varmrätt
•
En festlig och matig rätt där sötman från rödbetor och morot möter sältan från ädelost. Hittar du inte skogschampinjoner går det utmärkt att använda vanliga champinjoner.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
400 g |
|---|---|
|
Blandade rotfrukter t ex potatis, rödbetor och morötter
|
800 g |
|
Salt och peppar
|
|
Skogschampinjoner
|
250 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
½ |
| 2 dl | |
|
Kinesisk soja
|
1 tsk |
| 70 g |
|
Babyspenat
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
330 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,3 g |
| Protein: | 35,7 % | 29 g |
| Fett: | 43 % | 16 g |
| Kolhydrater: | 21,3 % | 17,3 g |