Flädercheesecake

Flädercheesecake

Betyg

(154 st)

Vår flädercheesecake är en bakad cheescake som är lite lättare tack vare fyllning gjord på färskost och gräddfil. Toppa gärna med jordgubbar och andra goda bär före servering.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Botten

Fyllning

Garnering

  • ½ liter färska bär,t.ex jordgubbar, hallon och blåbär

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Smält smöret. Krossa kexen och blanda med smöret. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Vispa färskost och socker krämigt. Rör ned äggen i smeten. Vänd ner gräddfil, majsstärkelse, saft och citronskal. Häll smeten i formen, grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Låt svalna. Garnera med färska bär vid servering.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem