Flädercheesecake

Flädercheesecake

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(171 st)

Vår flädercheesecake är en bakad cheescake som är lite lättare tack vare fyllning gjord på färskost och gräddfil. Toppa gärna med jordgubbar och andra goda bär före servering.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Botten

Fyllning

Garnering

  • ½ liter färska bär,t.ex jordgubbar, hallon och blåbär

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 150°. Smält smöret. Krossa kexen och blanda med smöret. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Vispa färskost och socker krämigt. Rör ned äggen i smeten. Vänd ner gräddfil, majsstärkelse, saft och citronskal. Häll smeten i formen, grädda i mitten av ugnen ca 45 min. Låt svalna. Garnera med färska bär vid servering.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag