Fisksoppa
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Fisksoppa med tomat och sej. Det här är ett snabbt och enkelt recept som du gör på 20 minuter. Passar utmärkt till vardagsmiddagen. Fisksoppan är gott kryddad med dill och purjolök och blir bara ännu godare med fler sorters fisk och skaldjur. Toppa fisksoppan med dill innan du serverar.
Ingredienser
Sejfilé
|
400 g |
---|---|
Purjolök
|
150 g |
Gul lök
|
1 |
1 msk | |
Passerade tomater
|
800 g |
Vatten
|
1 dl |
2½ dl | |
Strösocker
|
1 krm |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
Hackad färsk dill
|
1 dl |
Gör så här
Hacka och frys in örter som ledsnat eller laga en pesto av dem.
Näringsvärden
Energi:
308 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 26 g |
Kolhydrater: | 17 g |
Fett: | 14 g |

