Fiskpanna med lingon

Fiskpanna med lingon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(46 st)

Hav möter skog i en god, oväntad smakkombination. Servera direkt medan paneringen är krispig.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala och koka potatisen. Blanda hälften av saltet med ströbrödet och vänd fisken i det. Skär purjolök och svamp i bitar och fräs det i smör i en stekpanna några minuter. Tillsätt resten av saltet och ta upp grönsaksfräset. Stek fisken 2-3 min på varje sida. Lägg tillbaka purjolök och svamp i pannan. Häll på grädden och strö över lingonen. Låt allt koka ihop ca 3 min. Pressa potatisen och servera till fiskpannan.

Tips:

Servera genast med kokt potatis

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa: