Fiskgratäng med spenat
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
En krämig gratäng med knaprig yta av ostgratinerad potatis. En riktig familjefavorit.
Ingredienser
|
Sejfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Potatis
|
500 g |
|
Babyspenat
|
70 g |
|
Gul lök
|
½ |
| 1 dl | |
|
Morot, ca 75 g
|
1 |
| 2 msk | |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Peppar
|
½ krm |
|
Bladpersilja
|
½ dl |
|
Citron
|
½ |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
521 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g |
| Protein: | 24,1 % | 30,9 g |
| Fett: | 55,5 % | 32,7 g |
| Kolhydrater: | 20,4 % | 26,1 g |