Fiskgratäng med spenat
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
En krämig gratäng med knaprig yta av ostgratinerad potatis. En riktig familjefavorit.
Ingredienser
Sejfilé
|
500 g |
---|---|
Potatis
|
500 g |
Babyspenat
|
70 g |
Gul lök
|
½ |
1 dl | |
Morot, ca 75 g
|
1 |
2 msk | |
2½ dl | |
Salt
|
1 tsk |
Peppar
|
½ krm |
Bladpersilja
|
½ dl |
Citron
|
½ |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
521 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 24,1 % | 30,9 g |
Fett: | 55,5 % | 32,7 g |
Kolhydrater: | 20,4 % | 26,1 g |

