Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål
45 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Snabb och enkel fiskgratäng med en krämig, god sås smaksatt med franska örter. Gott med potatis eller ris till.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Morot
|
1 |
|
Purjolök
|
½ |
|
Fänkål
|
1 |
| 2 dl | |
| 1 dl | |
|
Majsstärkelse
|
½ msk |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
411 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 36 % | 36,4 g |
| Fett: | 49,2 % | 22,9 g |
| Kolhydrater: | 14,8 % | 15 g |