Fiskburgare med smögenröra
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•

Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.
Ingredienser
Gösfilé
|
500 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
2 msk |
Smögenröra:
Räkor med skal
|
200 g |
---|---|
2 dl | |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Hackad färsk dill
|
2 msk |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
½ krm |
Portionsbröd
|
4 |
Sallad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkor med skal kan bytas ut till 80 g räkor utan skal.
Näringsvärden, per port
Energi:
456 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 34,6 % | 38,8 g |
Fett: | 45,2 % | 23,3 g |
Kolhydrater: | 20,2 % | 22,7 g |

