Fiskburgare med smögenröra
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.
Ingredienser
|
Gösfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
| 2 msk |
Smögenröra:
|
Räkor med skal
|
200 g |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Hackad färsk dill
|
2 msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
½ krm |
|
Portionsbröd
|
4 |
|
Sallad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkor med skal kan bytas ut till 80 g räkor utan skal.
Näringsvärden, per port
Energi:
456 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 34,6 % | 38,8 g |
| Fett: | 45,2 % | 23,3 g |
| Kolhydrater: | 20,2 % | 22,7 g |