Fisk med dillsky

Fisk med dillsky

Betyg

(17 st)

Panerad, spröd fiskfilé smakar jättebra! Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg potatis
  • 250 g sockerärter

Gör så här:

Gör så här:

Tina fisken. Skala och koka potatisen. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Vänd fisken i ströbröd. Skär tomaten i tärningar. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min per sida. Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan. Smula i buljongtärningen, rör i tomat och dill. Låt skyn koka ihop någon min. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten 1-2 min. Servera fisken med skyn. potatis och sockerärter.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 415 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem