Fisk med Caesarröra

Fisk med Caesarröra

30 min Huvudrätt
Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fisk-med-caesarrora/

Gör så här

  • Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna.
  • Blanda ägg, sardeller, senap, ost och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar.
  • Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 min per sida.
  • Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.
Klart!

Ingredienser

Torskfilé
400 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Svenskt Smör från Arla®
Caesarröra:
Hårdkokt ägg
1
Sardeller med kapris
50 g
Dijonsenap
1 tsk
Färskriven parmesanost
½ dl
250 g
Salt och peppar