Fisk med Caesarröra

Fisk med Caesarröra

Betyg

(13 st)

Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Caesarröra:

  • 1 hårdkokt ägg
  • 50 g sardeller med kapris
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ dl färskriven parmesanost
  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 min per sida. Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem