
Fisk med Caesarröra
Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.
Ingredienser
Antal portioner
- 400 g torskfilé
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
-
Arla® Svenskt Smör
Caesarröra:
- 1 hårdkokt ägg
- 50 g sardeller med kapris
- 1 tsk dijonsenap
- ½ dl färskriven parmesanost
-
250 g KESO® cottage cheese
- salt och peppar
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 min per sida. Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arla Köket 1 1999