Fisk med avokado
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Färgrik och välsmakande vardagsrätt med fisk och avokado. Både enkelt och gott!
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Couscous
|
2 dl |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Paprikor
|
2 |
| 1 msk | |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Citron
|
rivet skal av ½ |
|
Avokado
|
1 |
Basilikayoghurt:
| 2 dl | |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
|
Riven vitlöksklyfta
|
1 |
|
Citron
|
rivet skal av ½ |
|
Oliver
|
1 dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
547 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,1 g |
| Protein: | 25,9 % | 34,9 g |
| Fett: | 41,4 % | 25,6 g |
| Kolhydrater: | 32,7 % | 44,1 g |