Fisk- och räkcurry

Fisk- och räkcurry

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(86 st)

Härliga orientaliska dofter gömmer sig under ytan på den här riktigt goda fiskgratängen. Enkel att tillaga och ljuvlig att njuta av!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g potatis
  • 225 g frysta ärter

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skala räkorna. Salta fisken och vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt curry, tomatpuré och räkor. Låt det fräsa ca 1 min. Tillsätt grädden. Häll allt över fisken och strö över osten. Tillaga fisken i övre delen av ugnen ca 20 min. Skala och koka potatisen. Koka ärterna 2-3 min. Pressa potatisen och servera den och ärterna till fisken.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 48 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag