Fisk- och räkcurry
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Härliga orientaliska dofter gömmer sig under ytan på den här riktigt goda fiskgratängen. Enkel att tillaga och ljuvlig att njuta av!
Ingredienser
Torskfilé
|
500 g |
---|---|
Räkor med skal
|
500 g |
Salt
|
1 tsk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 msk | |
Orientalisk curry
|
2 tsk |
Tomatpuré
|
2 msk |
2½ dl | |
2 dl |
Potatis
|
750 g |
---|---|
Frysta ärter
|
225 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
651 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,2 g |
Protein: | 36,1 % | 57,8 g |
Fett: | 35,3 % | 26 g |
Kolhydrater: | 28,6 % | 45,8 g |

