Festlig fisk med krämig spenat
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Festlig i all sin enkelhet är denna härliga fiskrätt med gnistrande Belugalinser och smak av citron och bladspenat. Serveras gärna med delikatess eller färskpotatis.
Ingredienser
Torskrygg
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Lagerblad
|
2 |
Hela vitpepparkorn
|
5 |
Belugalinser
|
1 dl |
---|
Spenatsås:
Gul lök
|
1 |
---|---|
1 msk | |
2 dl | |
Vatten
|
1 dl |
Fiskfond
|
1 msk |
Salt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Babyspenat
|
100 g |
Citron
|
1 |
Gör så här
Vitpepparkorn kan bytas ut mot svartpepparkorn.
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
495 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 22 g |

