Fem-minuters mac and cheese
Huvudrätt
Mellanmål
Middag
•
&format=webp)
Ibland bara måste man få sig en riktigt snabb pasta och då passar denna mac and cheese alldeles utmärkt! Blanda makaroner, vatten och salt i en microtålig kopp. Micra några minuter och blanda sedan ner mjölk. På bara några minuter kan du njuta av en krämig och smakrik mac and cheese. Toppa med rostad lök för extra krisp.

Känt från Matkanalen

Ingredienser
Makaroner, gärna fullkorn
|
½ dl |
---|---|
Vatten
|
1 dl |
Salt
|
½ krm |
2 msk | |
1 dl | |
Svartpeppar
|
Topping:
Finskuren färsk gräslök
|
1 msk |
---|---|
Rostad lök
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
390 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 36 g |
Fett: | 19 g |

