Färskost med oliver på crostini
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Tillbehör
•
Spröda, små och goda crostini med smak av medelhavet. Du blandar enkelt denna välsmakande färskost själv med naturell Kesella kvarg som bas.
Ingredienser
|
Urkärnade svarta oliver
|
½ dl |
|---|---|
|
Kapris
|
2 msk |
| 250 g | |
|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
|
Hackad färsk basilika
|
2 msk |
| 2 msk | |
|
Smal baguette
|
1 |
|
Körsbärstomater
|
10 |
|
Ev färsk basilika till garnering
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
86 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,7 g |
| Protein: | 14,2 % | 3 g |
| Fett: | 31,9 % | 3,1 g |
| Kolhydrater: | 53,9 % | 11,4 g |