![Färskost med oliver på crostini](https://images.arla.com/recordid/7A75134C-1D1D-4E99-8087829D5D063726/farskost-med-oliver-pa-crostini.jpg?format=jpg&width=375&height=265&mode=crop&crop=(0,0,-278,0))
Färskost med oliver på crostini
15 min
Förrätt
•
Spröda, små och goda crostini med smak av medelhavet. Du blandar enkelt denna välsmakande färskost själv med naturell Kesella kvarg som bas.
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![https://www.arla.se/recept/farskost-med-oliver-pa-crostini/](/recept/farskost-med-oliver-pa-crostini/qrcode.png)
Gör så här
Ingredienser
Urkärnade svarta oliver
|
½ dl |
---|---|
Kapris
|
2 msk |
250 g | |
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
Hackad färsk basilika
|
2 msk |
2 msk | |
Smal baguette
|
1 |
Körsbärstomater
|
10 |
Ev färsk basilika till garnering
|
---|