Färgglada morötter med persilja

Färgglada morötter med persilja

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Honung och citronskal ger morötterna en fräsch och lite syrlig smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g morötter, gärna olika färger
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 2 tsk honung
  • rivet skal av ½ citroner
  • ½ dl strimlad bladpersilja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär morötterna i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll bort vattnet och blanda morötterna med smör-&rapsolja, honung, citronskal och persilja. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 95 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem