Falsk anklevermousse

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Falsk anklevermousse

Anklevermousse men på ett enkelt och billigt vis med leverpastej istället. Perfekt som lyxiga tilltugg till drinken!

Ingredienser

Leverpastej
400 g
250 g
Portvin
1 msk
Valnötter
100 g
Crostini
240 g

Gör så här

  • Mixa pastejen med kvarg och portvin.
  • Grovhacka nötterna.
  • Vid servering: Rör ner nötterna i moussen. Lägg upp i en skål.
  • Servera moussen med crostinin.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

97 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,6 g
Protein: 18,1 % 4,3 g
Fett: 47,6 % 5,2 g
Kolhydrater: 33,6 % 8 g
https://www.arla.se/recept/falsk-anklevermousse/