Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ris à la Malta
Ris à la Malta
Mellanmål
Efterrätt
•
Se kommentarer
Ris à la Malta är en klassisk efterrätt på julbordet. Gräddig och krämig med mild smak av vanilj.
Andra liknande recept
60+ min
Overnight oats
(246)
Budget
10 min
Havregrynsgröt
(653)
Mannagrynsgröt
(107)
Budget
25 min
Baked oats
(32)
Budget
1 tim
Risgrynsgröt
(658)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vispa grädden.
Blanda med gröt, florsocker och vaniljsocker.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
230 kcal
Protein:
4 g
Kolhydrater:
16 g
Fett:
17 g
Ingredienser
Arla Ko® vispgrädde
1½ dl
Kall risgrynsgröt
3 dl
Florsocker
1 msk
Vaniljsocker
1 tsk
Andra liknande recept
60+ min
Overnight oats
(246)
Budget
10 min
Havregrynsgröt
(653)
Mannagrynsgröt
(107)
Budget
25 min
Baked oats
(32)
Budget
1 tim
Risgrynsgröt
(658)
Budget
1 tim
Ålandspannkaka
(147)
Budget
25 min
Grötpinnar
(4)
40 min
Risgrynspudding
(23)
15 min
Mannagrynsgröt med blåbär och kardemumma
(63)
30 min
Mannagrynsgröt med passion
(39)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum