Enkel spaghetti carbonara
15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Som ett proffs i köket svänger du snabbt ihop spaghetti carbonara med hjälp av färdig pastasås.
Ingredienser
Spaghetti, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
4 dl | |
Äggulor
|
4 |
Rökt skinka, tärnad
|
120 g |
Svartpeppar, nymalen
|
½ tsk |
75 g | |
Färsk oregano
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Hacka och frys in örter som ledsnat eller mixa en prästo, en mild pesto på stekt vitlök och Präst®. Frys in överbliven kokt pasta. Fyll på med pasta allt eftersom det blir över. Perfekt till gratänger.
Näringsvärden, per port
Energi:
599 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 19,5 % | 28,8 g |
Fett: | 31,3 % | 21,2 g |
Kolhydrater: | 49,2 % | 72,6 g |

