Enkel spaghetti carbonara
15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Som ett proffs i köket svänger du snabbt ihop spaghetti carbonara med hjälp av färdig pastasås.
Ingredienser
|
Spaghetti, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
| 4 dl | |
|
Äggulor
|
4 |
|
Rökt skinka, tärnad
|
120 g |
|
Svartpeppar, nymalen
|
½ tsk |
| 75 g | |
|
Färsk oregano
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Hacka och frys in örter som ledsnat eller mixa en prästo, en mild pesto på stekt vitlök och Präst®. Frys in överbliven kokt pasta. Fyll på med pasta allt eftersom det blir över. Perfekt till gratänger.
Näringsvärden, per port
Energi:
599 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 19,5 % | 28,8 g |
| Fett: | 31,3 % | 21,2 g |
| Kolhydrater: | 49,2 % | 72,6 g |