Enkel ostfondue
40 min
Förrätt
•
En enkel och smakrik ostfondue som du tillagar i ugnen. Camembert, gruyère och vitlök i en härlig smakkombination. Njut av din varma ostfondue med brödtärningar och grönsaker.
Känt från Matkanalen
Ingredienser
|
Liten vitlöksklyfta
|
1 |
|---|---|
| 25 g | |
|
Camembert, i ask (ca. g)
|
250 g |
|
Torrt vitt vin
|
2 msk |
Servera med:
|
Bröd, skuret i stavar
|
|
|---|---|
|
Cornichons
|
|
|
Rädisor
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
209 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 29,5 % | 15,2 g |
| Fett: | 67,5 % | 16 g |
| Kolhydrater: | 0,6 % | 0,3 g |