Enkel midsommarpavlova

Enkel midsommarpavlova

20 min
Efterrätt
Vacker och snabb midsommartårta som du snabbt monterar ihop efter maten tack vare färdig marängbotten.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/enkel-midsommarpavlova/

Gör så här

  • Vispa grädden i en bunke. Bred yoghurten på marängbotten. Rör om och klicka på hälften av lemon curden.
  • Bred på grädden över yoghurten och klicka på resten av lemon curden.
  • Ansa och halvera jordgubbarna, lägg i en skål och blanda med finrivet limeskal.
  • Toppa pavlovan med jordgubbar, myntablad och pistagenötter.
Klart!

Genom att dubbla fyllningen och använda båda marängbottnen som kommer i förpackningen kan du snabbt göra två pavlovor. Staplar du dem på varandra får du en effektfull våningstårta.

Energi:

235 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 16 g

Ingredienser

2 dl
2 dl
Marängbotten
1
Lemon curd, rumsvarm
½ dl
Jordgubbar
3 dl
Lime, rivet skal
1
Färsk mynta, bladen
½ kruka
Pistagenötter, skalade och hackade
½ dl