Dill- och yoghurtplättar

Dill- och yoghurtplättar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Gröna plättar i vuxna smaker! Gott som förrätt eller en lättare lunch.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker i en bunke. Tillsätt 4 dl yoghurt och äggen och rör till en jämn smet. Blanda ner dill och smör-&rapsolja, låt smeten svälla ca 30 min. Stek plättar på medelvärme i plättlagg eller stekpanna, ca 2 min på varje sida.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 235 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem