Dill- och yoghurtplättar
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
Förrätt
Lunch
•
Gröna plättar i vuxna smaker! Gott som förrätt eller en lättare lunch.
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|---|---|
|
Bakpulver
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Strösocker
|
1 tsk |
| 5 dl | |
|
Ägg
|
2 |
|
Hackad färsk dill
|
2½ dl |
| 2 msk |
| 150 g | |
|
Kallrökt skinka eller lax
|
12 skivor |
|
Krasse
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
965 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 40,3 % | 95,8 g |
| Fett: | 47,4 % | 51,7 g |
| Kolhydrater: | 12,3 % | 29,2 g |