Dekoration till påsktårta

Dekoration till påsktårta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Gör fågelbon av spritsad choklad, forma små ägg av färgad marsipan och dekorera påskens finaste tårta!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 15 st

  • 200 g mörk choklad

Gör så här

Gör så här

Ställ in en plåt eller en annan plan bricka av rostfri stål i frysen i cirka 10 min tills den är helt kall. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Rör i chokladen så den är helt slät, låt svalna till cirka 35-40 grader. Häll ner chokladen i en spritspåse. Ta ut plåtarna från frysen, spritsa tunna streck på den frysta plåten och så fort den stelnar, efter några sekunder, dra försiktigt med en palett eller stekspade under så att den lossnar och böj den i en ring. Förvara svalt.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Andra goda förslag