Djävulsägg

Djävulsägg

Betyg

(89 st)

Djävulsägg, eller devilled eggs som de också kallas, är det vackra och goda resultatet av en smakrik fyllning på ägghalvor. Djävulsägg har härlig styrka av både tabasco och cayenne!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Till garnering

  • 1 krm cayennepeppar
  • ½ dl hackad färsk gräslök

Gör så här:

Gör så här:

Skala och halvera äggen. Gröp försiktigt ur gulorna i en skål. Mosa ihop med färskost, paprikapulver, tabasco, senap och salt. Fördela röran i ägghalvorna. Strö över cayennepeppar och gräslök.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 40 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem