Djävulsägg

Djävulsägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(102 st)

Djävulsägg, eller devilled eggs som de också kallas, är det vackra och goda resultatet av en smakrik fyllning på ägghalvor. Djävulsägg har härlig styrka av både tabasco och cayenne!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Till garnering

  • 1 krm cayennepeppar
  • ½ dl hackad färsk gräslök

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och halvera äggen. Gröp försiktigt ur gulorna i en skål. Mosa ihop med färskost, paprikapulver, tabasco, senap och salt.
  2. Fördela röran i ägghalvorna. Strö över cayennepeppar och gräslök.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 40 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag