Djävulsägg

Djävulsägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(96 st)

Djävulsägg, eller devilled eggs som de också kallas, är det vackra och goda resultatet av en smakrik fyllning på ägghalvor. Djävulsägg har härlig styrka av både tabasco och cayenne!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Till garnering

  • 1 krm cayennepeppar
  • ½ dl hackad färsk gräslök

Gör så här

Gör så här

Skala och halvera äggen. Gröp försiktigt ur gulorna i en skål. Mosa ihop med färskost, paprikapulver, tabasco, senap och salt. Fördela röran i ägghalvorna. Strö över cayennepeppar och gräslök.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 40 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag