Djävulsägg

Djävulsägg

20 min Buffé
Djävulsägg, eller deviled eggs som de också kallas, är det vackra och goda resultatet av en smakrik fyllning på ägghalvor. Djävulsägg har härlig styrka av både tabasco och cayenne!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/djavulsagg/

Gör så här

  • Skala och halvera äggen.
  • Gröp försiktigt ur gulorna och lägg i en skål. Mosa ihop med färskost, paprikapulver, tabasco, senap och salt.
  • Fördela röran i ägghalvorna. Toppa dina deviled eggs med gräslök.
Klart!
Energi:

40 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 3 g

Ingredienser

2 msk
Hårdkokta ägg
6
Paprikapulver
2 krm
Tabasco
1 krm
Senap
1 tsk
Salt
½ tsk
Finskuren färsk gräslök
2 msk