Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(144 st)

Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Gör så här:

Gör så här:

Rosta pinjenötterna i en torr varm panna. Dela bresaolan i mindre bitar. Rör ihop färskost och pesto. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Strö över nötterna.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 65 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem