Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Betyg

(144 st)

Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Gör så här:

Gör så här:

Rosta pinjenötterna i en torr varm panna. Dela bresaolan i mindre bitar. Rör ihop färskost och pesto. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Strö över nötterna.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 65 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem