Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter
10 min
•
Arbetstid: 10 min
Buffé
Förrätt
•
Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.
Ingredienser
|
Crostini
|
20 |
|---|---|
|
Pinjenötter
|
3 msk |
|
Bresaola
|
100 g |
| 150 g | |
|
Pesto
|
1½ msk |
|
Babyspenat
|
½ kruka |
|
Soltorkade körsbärstomater
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
142 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 12 % | 4,2 g |
| Fett: | 26,1 % | 4,2 g |
| Kolhydrater: | 61,9 % | 21,7 g |