Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

10 min Buffé Förrätt
Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.

Ingredienser

Crostini
20
Pinjenötter
3 msk
Bresaola
100 g
150 g
Pesto
1½ msk
Babyspenat
½ kruka
Soltorkade körsbärstomater

Gör så här

  • Rosta pinjenötterna i en torr varm panna.
  • Dela bresaolan i mindre bitar. Rör ihop färskost och pesto.
  • Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Strö över nötterna.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

65 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 3 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 5 g
https://www.arla.se/recept/crostini-med-farskost-bresaola-och-pinjenotter/