Cottage cheese-pizza med svamp och pesto
35 min
Middag
•

Enkel, snabb och riktigt god pizza med cottage cheese som bas! Här används KESO® Cottage cheese tillsammans med ost, mjöl och bakpulver för att skapa en krispig och mättande pizzabotten – helt utan jäst. Toppa med färskost, mozzarella, tunt skivade grönsaker och pesto för en smakrik vegetarisk pizza. Perfekt till både vardag och helg!
Ingredienser
Pizzadeg:
250 g | |
1 dl | |
Vetemjöl
|
2½ dl |
Bakpulver
|
1 tsk |
Topping:
150 g | |
1 dl | |
Liten zucchini
|
¼ |
Champinjoner
|
2 |
Pesto
|
2 msk |
Färsk basilika
|
Gör så här
Pizzadeg:
Topping:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
1596 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,9 g |
Protein: | 19,5 % | 76,7 g |
Fett: | 48,4 % | 87,3 g |
Kolhydrater: | 32,1 % | 126,1 g |
Serveringsförslag:
Recept om du vill göra egen pesto:

