Cottage cheese-pizza med svamp och pesto
35 min
•
Arbetstid: 10 min
Middag
•
Enkel, snabb och riktigt god pizza med cottage cheese som bas! Här används KESO® Cottage cheese tillsammans med ost, mjöl och bakpulver för att skapa en krispig och mättande pizzabotten – helt utan jäst. Toppa med färskost, mozzarella, tunt skivade grönsaker och pesto för en smakrik vegetarisk pizza. Perfekt till både vardag och helg!
Ingredienser
Pizzadeg:
| 250 g | |
| 1 dl | |
|
Vetemjöl
|
2½ dl |
|
Bakpulver
|
1 tsk |
Topping:
| 150 g | |
| 1 dl | |
|
Liten zucchini
|
¼ |
|
Champinjoner
|
2 |
|
Pesto
|
2 msk |
|
Färsk basilika
|
Gör så här
Pizzadeg:
Topping:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
1596 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,9 g |
| Protein: | 19,5 % | 76,7 g |
| Fett: | 48,4 % | 87,3 g |
| Kolhydrater: | 32,1 % | 126,1 g |