Cornflakesfisk

Cornflakesfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(71 st)

Panerad cornflakesfisk - en kul variant av mandelfisken som så många gillar. Frasigt och gott till vardags med potatis och grönsaker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatisen.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krossa ev flingorna något och blanda smör-&rapsolja, ströbröd, salt och vitlök. Fördela blandningen över fisken.
  3. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
  4. Skala och riv morötterna grovt. Servera fisken med kokt potatis och rivna morötter.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag