Cornflakesfisk

Cornflakesfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(76 st)

Panerad cornflakesfisk - en kul variant av mandelfisken som så många gillar. Frasigt och gott till vardags med potatis och grönsaker.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g fiskfiléer t ex sej
  • 750 g potatis
  • 4 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • ½ dl ströbröd
  • 2 dl cornflakes
  • 2 krm salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 morötter

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatisen.Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Skala och riv morötterna grovt. Servera fisken med kokt potatis och rivna morötter.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem